Knus kiks og rør sammen med det smeltede smør, kanel og fint kværnet salt. Kom det i bunden af en springform Ø 20 cm beklædt med rundt bagepapir i bunden og en bane kagestrimmel i plast på siden. Pres blandingen godt sammen, så den dækker hele bunden i et jævnt lag.
Kom 4 blade husblas i blød i koldt vand. Riv citronskallen fra de to citroner. Pres saften af.
Kør fløde, mascarpone, creme fraiche, citronskal og flormelis glat på røremaskine.
Smelt husblassen i citronsaften over vandbad eller svagt blus. Hæld saften i en tynd stråle i cremen, som stadig pisker på røremaskinen. Kom cremen i springformen, og glat overfladen. Sæt den på køl i mindst 2 timer.
Du støber et lag Brachetto-gelé med skovbær oven på kagen, når cremen har sat sig på køl. Og pynter ved servering med spåner af hvid chokolade.
Varm vinen. Smelt 2 blade husblas i vinen. Tag af varmen.
Det er fristende at skyde en genvej og købe blandede frosne bær. Men hvis du holder hjertet rent, plukker og fryser dine egne bær, så vil du opleve en ret, som vokser til helt unikke højder.
Tilsæt de frosne, let optøede bær til geleen. Læg gele og bær oven på kagen med en ske. På køl igen, så geleen sætter sig.
Tag ud af formen og pynt med spåner af hvis chokolade lige inden servering.
